<h2>ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...</h2><p>   </p> <h2>ΑΜΕΣΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!</h2><p>    </p> <h2>ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ε.Ε.</h2><p>   </p> <h2>ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ....</h2><p>    </p> <h2>& ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!</h2><p>   </p>
Previous Next
Συσκευασία - Αμπαλάζ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ
Μεταφορική Αντωνίου E.E. | Μεταφορές, Μετακομίσεις & Ψυγειομεταφορές Καρδίτσα και Πανελλαδικά

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ E.E.” η οποία εδρεύει στην Καρδίτσα, αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό και σε οικονομικές τιμές, την συσκευασία - αμπαλάζ όλων των προσωπικών σας αντικειμένων προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά τους κατά την διάρκεια της μετακόμισης. 
 
Για την συσκευασία των αντικειμένων σας,  χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά και κατάλληλα υλικά συσκευασίας και σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας που διαθέτει το προσωπικό μας, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προστασία των αντικειμένων σας, αποφεύγοντας έτσι τυχόν φθορές.
 
Συσκευάζουμε - αμπαλάρουμε: 
έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κουζινικά, ρούχα, υαλικά, έργα τέχνης,
φωτιστικά κ.α.

Αποσυναρμολόγηση - Επανατοποθέτηση
Η έμπειρη ομάδα μας, με ιδιαίτερη προσοχή και διαθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία, αναλαμβάνει την αποσυρναμολόγηση όλων των επίπλων σας καθώς και την επανατοποθέτησή τους μετά την μεταφορά στον νέο σας χώρο. 
 
Ο ιδιότητος στόλος των φορτηγών μας και η έμπειρη ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για κάθε μετακόμιση που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε στη Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα.

Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και όλη την  Ελλάδα. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε προσφορά για την μεταφορά ή μετακόμιση σας, σύμφωνα πάντα με την οικονομική σας δυνατότητα.