<h2>ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...</h2><p>   </p> <h2>ΑΜΕΣΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!</h2><p>    </p> <h2>ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ε.Ε.</h2><p>   </p> <h2>ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ....</h2><p>    </p> <h2>& ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!</h2><p>   </p>
Previous Next
Μεταφορές
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Μεταφορική Αντωνίου E.E. | Μεταφορές, Μετακομίσεις & Ψυγειομεταφορές Καρδίτσα και Πανελλαδικά
Θέτοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη ως βασική προτεραιότητά μας, εταιρείας μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ E.E.” η οποία εδρεύει στην Καρδίτσα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την μεταφορά οικοσκευών, εμπορευμάτων και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο επιθυμείτε να μεταφερθεί άμεσα στην Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα.
 
Διαθέτοντας 21 ιδιόκτητα φορτηγά και 6 συνεργαζόμενα, πραγματοποιούμε μεταφορές εμπορευμάτων εταιρειών και ιδιωτών, καθώς και μεταφορές οικοσκευών σε όλη την Ελλάδα και εγγυόμαστε για την παράδοσή τους εντός 24 ωρών. Ακόμα, αναλαμβάνουμε τη περισυλλογή και μεταφορά μικρών και συμπαγών φορτίων στην Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα για.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να καλύψει με ανατρεπόμενα φορτηγά οποιαδήποτε ανάγκη σας για μεταφορά χύμα προϊόντων, σιτηρών, δημητριακά, καλαμπόκι..κ.λ.π. Μεταφορά αγροτικών προϊόντων, ζωοτροφών και φυραμάτων.
 
ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 24ΩΡΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.
 
Η πολυετής πείρα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η υψηλή τεχνογνωσία, μας καθιστούν ιδανική επιλογή για να εκτελέσουμε με επιτυχία έργα μεταφορών ξηράς κάθε κλίμακας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εγγυηθεί για την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας κατά την μεταφορά τους. 
 
Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε με σεβασμό και επαγγελματισμό ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, με έμφαση στη συνέπεια, την ποιότητα και την τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης. 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και όλη την Ελλάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε προσφορά για την μεταφορά ή μετακόμιση σας, σύμφωνα πάντα με την οικονομική σας δυνατότητα.